February 11, 2013

Cine suntem noi?

În primul rând suntem o gaşca de cercetaşi ce facem parte din Grupul de Iniţiativa al Centrului Universitar Bucuresti, astfel aparţinând Organizaţiei Naţionale Cercetaşii României.
Am vrut ca Grupul de Iniţiativă (viitor Centru Local) CUB să fie locul în care se adună cercetaşii rătăciti prin marele oraş universitar si ofera un cadru în care aceştia să îşi poata continua activitatea cercetăşească, avâdnd la bază noua pedagogie specifică ramurei de vârstă denumită seniori, şi anume tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani. Alături de noi există şi membri ce trec de vârsta de 24 de ani, aceştia fiind lideri, mentori sau oameni resursă.
Prin diversele activităţi pe care le organizează, CUB sprijină tinerii în a-şi pune în valoare abilităţile şi cunoştinţele acumulate în centrele locale din care provin, frunctificând în acest fel experienţa lor cercetăşească.
Grupul, prin modul de organizare dinamic şi flexibil, propune activităţi care facilitează dezvoltarea personala a tinerilor.
Acest cadru se adresează atât cercetaşilor studenţi cât şi celorlalţi tineri sau studenţi care nu au avut posibilitatea de a cunoaşte ori practica cercetăşia.

No comments:

Post a Comment