July 31, 2017

MOOT

Seniorilor le șade bine alături de alți seniori! Și cum mai bine decât alături de seniori din întreaga lume?
În perioada 25 iulie - 2 august se desfășoară în Islanda a 15 ediție a World Scout Moot și seniori și voluntari adulți din CUB și alte centre locale din țară reprezintă cu mândrie și entuziasm România la eveniment.
Evenimentul se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani și este organizat de către Organizația Mondială a Mișcării Scout/World Organization of the Scout Movement (OMMS/WOSM) o dată la 4 ani.
Participanții și staff-ul din Romania iau deja parte la activități diverse și multe aventuri (workshop-uri, provocări, activități în aer liber, discuții, activități culturale și cu siguranță nelipsitele focuri de tabără), în diferite zone ale Islandei (în capitală - Reykjavík. unde a avut loc ceremonia de deschidere, pe coasta de sud a Islandei, unde au acum activitățile, și la centrul Scout Úlfljótsvatn, unde va avea loc ceremonia de închidere).
Momentan îi lăsăm pe participanți să se bucure de experiențe minunate și vom reveni cu siguranță cu mai multe impresii după ce se vor întoarce de acolo!
Până atunci, fiți gata!

//Articol scris de Sabina Mîrț

No comments:

Post a Comment